Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

onkruid bestrijding

De eerste indruk is vaak alles. U kent het vast wel. Wanneer u op een industrieterein rijdt zijn er altijd wel panden die er onverzorgd uit zien. Waar ligt dat dan precies aan? Dit kan varieren van ongesnoeide beplanting of vuile ruiten. Vaak speelt onkruid hier ook een grote rol in. Wanneer het onkruid niet regelmatig verwijderd of bestreidt word, kunnen er gigantische planten gaan groeien. Dit ziet er natuurlijk niet netjes uit.

Gemakkelijk toe te voegen aan het periodiek schoonmaakschema.

Vergroot je representativiteit

Om u pand zo representatief mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat er regelmatig aan onkruidbestreiding wordt gedaan. De snelste en makkelijkste manieren hiervoor zijn het werken met een gasbrander of SelectSpray.

Een gasbrander word ingezet om lokaal het onkruid te bestreiden. Zo hoeft u niet uw hele parkeerterein of teras met chemicaliën te behandelen. De gasbrander schoeit het onkruid vlug weg. Daarna is het een kwestie van opvegen.

Innovatie

SelectSpray word ingezet aan de hand van een visuele controle. Dit houd in dat uw parkeerterein of teras word gescand op onkruid. Deze plekken worden daarna behandeld met een speciaal middel. Hierbij kunt u kiezen tussen twee soorten. De ene varaint bestreid enkel tweezaad lobbige planten, het daadwerkelijke onkruid. Hierdoor is het uitermate geschikt om bijvoorbeeld op plekken te gebruiken waar ook gras groeit. De andere variant is hiervoor minder geschikt, omdat deze zowel één zaad lobbige, als twee zaad lobbige bergroeing bestreid.

Kritische succesfactoren

  • Zorgt voor een goede en verzorgde eerste indruk.
  • Uw teras of parkeerterrein ziet er netjes uit.
  • Gemakkelijk periodiek te onderhouden.
  • Zo snel en efficient mogenlijke oplossing.

Maatschappelijk ondernemen

Gezien er gewerkt kan worden met een brander tijdens het verwijderen van het onkruid, kan dit een gevaarlijk klusje zijn. Wanneer deze werkzaamheden worden uitgevoerd is het belangrijk om te werken met vakkundige mensen. Dit om de veiligheid te waarborgen. Een ongeluk kan worden voorkomen door de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Al ons uitvoerend personeel is VCA gecertificeerd.

mvo

Open aanbevelingen over AltijdNet