Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

MVO People Planet Profit

People

AltijdNet heeft een sterk sociaal personeelsbeleid. Wij vinden het belangrijk dat ons team niet alleen vrolijk naar het werk gaat maar ook gezond. Zo wordt het gestimuleerd om te sporten en gezond te leven. Middels sportive incentives proberen wij het team fit en gemotiveerd te houden.

Ons bedrijf kenmerkt zichzelf door een warme cultuur waarin iedereen in zich kan ontwikkelen en zijn of haar volledige potentieel uit de kas weet te halen. Bij het stellen van vragen of het vragen om hulp is er nooit spraken van een drempel. Door middel van teambildings activiteiten vormt het team een vangnet voor iedereen in het team.

Het stimuleren van kennisoverdracht vinden wij erg belangrijk. Vakman ben je niet geworden in de schoolbanken maar op de werkvloer. In de meeste gevallen werken we met een buddy systeem. Een ervaren uitvoerder neemt dan een starter mee om hem de fijnekneepjes van het vak bij te brengen.

Planet

Ons klant advies is vaak niet alleen gericht op de beste oplossing maar ook de meest duurzame oplossing. Wij kijken hier echt naar een win-win situatie voor alle betrokken partijen. AltijdNet heeft een groen inkoopbeleid. Zo werken we het met recyclebare matarealen en houden we rekening met de de schoonmaakmiddelen niet belastend voor het milieu zijn.

Tijdens het inrichten van ons kantoor in eindhoven hebben we geled op een duurzaame toepassingen. Het kantoor heeft led verlichting en een slimme termostaat om energie te besparen en de uitstoot van co2 te veminderen. Water besparende toilette en kraantjes zodat er niet onnodig veel water verloren gaat. Zo proberen we op elk vlak de juiste keuze te maken voor een groenere werk omgeving

    Profit

    Door onze besparende oplossingen kunnen we voor ons zelf maar ook voor onze klant een winst behalen ten opzichte van een niet groene werkwijzen. Zo hebben wij onze dag-schoonmaak, Hier kiezen we er voor om slim te plannen en overdag de kantoren schoon te maken. Dit heeft als voordeel dat er in de nacht het licht uit kan blijven. Dit bespaart de klant al snel 13,5 kwh per armatuur per jaar.

    Zo is ook het reiniging van zonnenpanelen een goed groen idee, het leverd vaak meer rendament op dan dat je betaald aan de schoonmaak en dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van de zonnenpanelen. Die is natuurlijk door het goede onderhoud ook optimaal.

  • Bekijk ook ons MVO plan