Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Noord BrabantContact informatie

Hoofdvestiging AltijdNet.
Waagstraat, 10
5611KZ, Eindhoven
KvK:126145921B01
BTW:126145921B01
AltijdNet
E: info@altijdnet.nl
T: +31 40 231 97 23

Kwaliteit

Help ons mee om de kwaliteit te waarborgen. Door de juiste feedback kunnen wij onze processen bijstellen of volledig omgooien.

Door bewust bezig te zijn met kwaliteit hopen wij de lat hoog te leggen. Het streven om enkel kwaliteitsdiensten te leveren is een duidelijke belofte waar ook goed mee omgegaan moet worden. Een klacht zal dan ook altijd zeer zorgvuldig opgenomen worden.

Voordelen

  • Een groep jonge, enthousiaste mensen die graag het verschil willen maken. Dat is anders dan een gigantisch schoonmaakbedrijf.
  • Werknemers (voornamelijk uit ons eigen netwerk), waar wij het volle vertrouwen in hebben.
  • Oog op duurzaamheid! Hierdoor hebben wij een groen inkoopbeleid en gebruiken wij zo veel mogelijk natuurlijke producten.
  • Door verschillende specialiteiten in ons team, kunnen wij een breed pakket aan diensten aanbieden.

Ons doel

Er doen vaak verhalen de ronde over onbetrouwbare glazenwassers die later je huis leeg halen. Over huishoudsters die her en der wat spulletjes laten verdwijnen. Over jongens die na het poetsen van de kroeg een keer in de kassa graaien.

Wij zijn er klaar mee! De branche moet betrouwbaarder. Daarom nemen wij zo veel mogelijk personeel aan uit ons eigen netwerk die verstand hebben van zaken. We bieden een transparante en eerlijke werkwijze, en dus een eerlijke concurrentie. Lees op de hieronder vermelde pagina's hoe we ons doel willen bereiken.

Referenties

Onze beoordelingen

Open aanbevelingen over AltijdNet