Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Over ons

AltijdNet. Ooit begonnen als een vriendenbedrijf.

Nu enkele jaren verder heeft ons facilitair bedrijf een dekking van heel zuid Nederland en een vast team van 7 fulltimers. Sinds de oprichting in 2015 heeft AltijdNet één enkele basis obsessie: het betrouwbaarder maken van de branche.

Voor ons betekent dit: nette werknemers, kwaliteitsdiensten, eerlijke concurrentie en een groen inkoopbeleid. We geven advies met verstand van zaken om naast onze obsessie, ook de focus op klanttevredenheid te houden en onze klanten een uitmuntende ervaring te bieden.

Onze geschiedenis

We beginnen aan een MVO plan en gaan voor verschillende certificeringen

We krijgen ons bedrijfspand in hartje Eindhoven, we specialiseren ons op enkele verschillende branche oplossingen.

De eerste collega's worden aangenomen, yes we zijn aan het groeien! De technische mogelijkheden worden steeds groter.

De oprichting van AltijdNet, drie vrienden met verschillende specialismen vinden elkaar en starten de basis van wat nu AltijdNet is.

Vacatures

Werken bij AltijdNet.

We zijn altijd opzoek naar hardwerkende collega's! AltijdNet is een bedrijf met een informele bedrijfscultuur waar in veel zelfstandigheid verwacht wordt van elkaar. Op regelmatige basis is er werkoverleg om het maximale uit de werkdag te kunnen halen.

Op het moment zijn we een erkent leerbedrijf aan het worden om verschillende stageplaatsen mogelijk te maken.

Freelance mogelijkheden als call-agent, schoonmaak(st)er, hovenier of accountmanager is altijd bespreekbaar.

Voordelen

  • Een groep jonge, enthousiaste mensen die graag het verschil willen maken. Dat is anders dan een gigantisch schoonmaakbedrijf.
  • Werknemers (voornamelijk uit ons eigen netwerk), waar wij het volle vertrouwen in hebben.
  • Oog op duurzaamheid! Hierdoor hebben wij een groen inkoopbeleid en gebruiken wij zo veel mogelijk natuurlijke producten.
  • Door verschillende specialiteiten in ons team, kunnen wij een breed pakket aan diensten aanbieden.

Ons doel

Er doen vaak verhalen de ronde over onbetrouwbare glazenwassers die later je huis leeg halen. Over huishoudsters die her en der wat spulletjes laten verdwijnen. Over jongens die na het poetsen van de kroeg een keer in de kassa graaien.

Wij zijn er klaar mee! De branche moet betrouwbaarder. Daarom nemen wij zo veel mogelijk personeel aan uit ons eigen netwerk die verstand hebben van zaken. We bieden een transparante en eerlijke werkwijze, en dus een eerlijke concurrentie. Lees op de hieronder vermelde pagina's hoe we ons doel willen bereiken.

Referenties

Onze beoordelingen

Open aanbevelingen over AltijdNet