Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Kantoor schoonmaak

Het reinigen van werkplekken, ontvangstruimtes, sanitair en vergaderzalen kan op verschillende momenten van de dag plaatsvinden. Vaak gebeurt dit buiten de reguliere werktijden van het bedrijf. Echter bij AltijdNet zijn wij voorstander van de zorgenaamde ''dagschoonmaak''. Dit houd in dat één of meerdere van onze schoonmaak(st)ers tijdens de regulieren werktijden van uw bedrijf aanwezig zijn.

Geen langdurige verplichtingen. Altijd online opzegbaar.

Dagschoonmaak

Het inzetten van dagschoonmaak kent vele voordelen. Allereerst draagt het bij aan de betrokkenheid van de schoonmaak(st)er, deze is immers een soort onderdeel van het bedrijf.

Ook kunnen de gebruikers van uw werkplekken beter afstemmen met de schoonmaak(st)er en is er meer wederzijds begrip. Doordat uw medewerkers zien dat er schoongemaakt word zijn zij vaak ook sneller geneigd minder te knoeien en meer op te ruimen. De schoonmaak(st)er kan direct acteren bij een calamiteit.

Extra persoonlijke aandacht

Hij of zij kent het reilen en zeilen van uw bedrijf, waardoor de vergaderzaal bijvoorbeeld net even extra gecontroleerd word voor die belangrijke vergadering.

Kritische succesfactoren

  • Een hoge betrokkenheid door beide partijen.
  • Flexibel: de schoonmaak(st)er kan direct acteren.
  • Dagschoonmaak draagt bij aan de MVO gedachte.
  • Een schone, prettige (werk)omgeving voor uw medewerkers en bezoekers.

Maatschappelijk ondernemen

U zou het misschien niet meteen zeggen, maar het gebruiken van dagschoonmaak draagt ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Denk bijvoorbeeld eens aan de stroom die u bespraart door niet langer gebruik te maken van de lampen in de avond. Dit ziet u ook terug op uw electriciteitsrekening.

Ook zorgt het voor een gezondere werk- privé balans voor onze medewerkers, ofwel sociaal werkgeverschap.

Open aanbevelingen over AltijdNet