Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Gevel reiniging

Enerzijds draagt gevelreiniging bij aan de uitstraling van uw pand. Groene aanslag, vuiligheid of bijvoorbeeld graffiti kunnen er voor zorgen dat uw pand er onverzorgd uit ziet. Het Nederlandse klimaat, met veel regel en wind, draagt hier op een negatieve manier aan bij.

Intresse?

Klimaat

Denk bijvoorbeeld eens aan die zure regen in onze regio. Dit draagt bij aan de verwering van uw pand. Daarom is het belangrijk uw gevel met enige regelmaat schoon te houden.

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Goed onderhoud, waaronder schoonmaak en reininging, zorgt voor een langere levensduur. Bijvoorbeeld houten gevels kunnen veel langer meegaan wanneer u deze periodiek laat reiningen.Levensduur

Kunststof heeft een lange levensduur, maar kan er al snel grauw en dof uit gaan zien. Des te belangrijker om dit regelmatig op de poetsen. Damwanden verzamelen door de vorm al snel vuiligheid in de hoekjes en naden. Hierdoor ziet het geheel er snel vies uit. Wanneer u deze hoekjes en naden regelmatig schoon maakt, ziet uw damwand er weer fris uit!

 gevel schoonmaak, hoogwerker, beton, baksteen, AltijdNet

Kritische succesfactoren

  • Zorgt voor een goede opgeruimde eerste indruk.
  • Vergroot de het gevoel van opgeruimt werken.
  • Groot onderhoud aan de gevel blijft langer uit..
  • Makkelijk periodiek laten reinigen.

Maatschappelijk ondernemen

Wanneer het kan werken wij met materiaal dat het milieu zo min mogelijk belast. Denk hierbij aan energiezuinige apparatuur of zo min mogelijk chemische schoonmaakmiddelen. Het werken op (grote) hoogtes kan zorgen voor gevaarlijke omstandigheden. Wanneer deze werkzaamheden worden uitgevoerd is het belangrijk om te werken met vakkundige mensen. Dit om de veiligheid te waarborgen. Een ongeluk kan worden voorkomen door de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Al ons uitvoerend personeel is VCA gecertificeerd.

Open aanbevelingen over AltijdNet