Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Facturen

Wanneer u gebruik heeft gemaakt van één of meer van onze diensten ontvangt u enkele werkdagen later een factuur. Hierin kunt u vinden welk bedrag u ons verschuldigd bent en de wijze van betalen. Ook staat er vermeld wanneer u de factuur moet voldoen. U ontvangt de factuur digitaal, namelijk per e-mail. Via een Online Viewer kunt u de factuur gemakkelijk inzien en opslaan voor in uw eigen (digitale) administratie.

Hebt u de e-mail niet meer en wilt u nogmaals uw factuur ontvangen? Stuur dan een e-mail naar administratie@altijdnet.nl. Vermeld hierin uw klantnummer (of naam) en over welke periode het gaat. Wij sturen u dan zo snel mogelijk opnieuw de factuur toe.

Heeft u vragen over één van uw (openstaande) facturen? Stuur dan een e-mail naar administratie@altijdnet.nl. Stel in deze e-mail uw vraag en vermeld hierbij het factuurnummer.

Voordelen

  • Een groep jonge, enthousiaste mensen die graag het verschil willen maken. Dat is anders dan een gigantisch schoonmaakbedrijf.
  • Werknemers (voornamelijk uit ons eigen netwerk), waar wij het volle vertrouwen in hebben.
  • Oog op duurzaamheid! Hierdoor hebben wij een groen inkoopbeleid en gebruiken wij zo veel mogelijk natuurlijke producten.
  • Verschillende specialiteiten in ons team. Hierdoor kunnen wij een breed pakket aanbieden.

Ons doel

Er doen vaak verhalen de ronde over onbetrouwbare glazenwassers die later je huis leeg halen. Over huishoudsters die her en der wat spulletjes laten verdwijnen.

Over jongens die na het poetsen van de kroeg een keer in de kassa graaien. Wij zijn er klaar mee, de branche moet betrouwbaarder. Daarom nemen wij zo veel mogelijk personeel aan uit ons eigen netwerk die verstand hebben van zaken. We bieden een transparante en eerlijke werkwijze, en dus een eerlijke concurrentie. Lees op de hier onder vermelde pagina's hoe we ons doel willen bereiken

Referenties

Onze beoordelingen

Open aanbevelingen over AltijdNet