Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Wanneer u als bedrijf meerdere diensten bij ons wil afnemen kan dit natuurlijk op basis van één keer. Wanneer u de diensten graag periodiek (bijvoorbeeld eens per jaar, maand of week) bij ons wilt afnemen, bieden wij hiervoor een handig onderhoudscontract. Deze contracten zijn echt op basis van uw wensen, behoeftes en eisen. Ofwel, wij bieden echt maatwerk. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan vooral contact op met ons per e-mail of whatsapp. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

Wilt u het contract weer opzeggen? Dat is jammer, maar kan natuurlijk altijd.

Stuur dan een e-mail naar administratie@altijdnet.nl en vermeld uw klantnummer en contractnummer dat u het contract wil opzeggen.

U ontvangt dan een e-mail terug met de verdere afhandeling

Voordelen

  • Een groep jonge, enthousiaste mensen die graag het verschil willen maken. Dat is anders dan een gigantisch schoonmaakbedrijf.
  • Werknemers (voornamelijk uit ons eigen netwerk), waar wij het volle vertrouwen in hebben.
  • Oog op duurzaamheid! Hierdoor hebben wij een groen inkoopbeleid en gebruiken wij zo veel mogelijk natuurlijke producten.
  • Verschillende specialiteiten in ons team. Hierdoor kunnen wij een breed pakket aanbieden.

Ons doel

Er doen vaak verhalen de ronde over onbetrouwbare glazenwassers die later je huis leeg halen. Over huishoudsters die her en der wat spulletjes laten verdwijnen.

Over jongens die na het poetsen van de kroeg een keer in de kassa graaien. Wij zijn er klaar mee, de branche moet betrouwbaarder. Daarom nemen wij zo veel mogelijk personeel aan uit ons eigen netwerk die verstand hebben van zaken. We bieden een transparante en eerlijke werkwijze, en dus een eerlijke concurrentie. Lees op de hier onder vermelde pagina's hoe we ons doel willen bereiken

Referenties

Onze beoordelingen

Open aanbevelingen over AltijdNet