Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Certificeringen

Al ons uitvoerend personeel is in het bezit van een VCA Certificaat op persoonlijk niveau. Een VCA certificaat is steeds vaker een verplichting. Maar wat is een VCA precies? VCA staat voor ''Veiligheid Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers''. Het is bedoeld om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen en iedereen veiliger te laten werken. Het is bedoeld voor bedrijven die een hoger risico hebben in een omgeving waarin ook veel risico zijn. Zoals bijvoorbeeld industriële reiniging, werken op grote hoogtes, en werknemers kunnen in aanraking komen met gevaarlijke stoffen. Om ongelukken te voorkomen heeft al ons uitvoerend personeel dit VCA Certificaat.

Voordelen

  • Een groep jonge, enthousiaste mensen die graag het verschil willen maken. Dat is anders dan een gigantisch schoonmaakbedrijf.
  • Werknemers (voornamelijk uit ons eigen netwerk), waar wij het volle vertrouwen in hebben.
  • Oog op duurzaamheid! Hierdoor hebben wij een groen inkoopbeleid en gebruiken wij zo veel mogelijk natuurlijke producten.
  • Verschillende specialiteiten in ons team. Hierdoor kunnen wij een breed pakket aanbieden.

Ons doel

Er doen vaak verhalen de ronde over onbetrouwbare glazenwassers die later je huis leeg halen. Over huishoudsters die her en der wat spulletjes laten verdwijnen.

Over jongens die na het poetsen van de kroeg een keer in de kassa graaien. Wij zijn er klaar mee, de branche moet betrouwbaarder. Daarom nemen wij zo veel mogelijk personeel aan uit ons eigen netwerk die verstand hebben van zaken. We bieden een transparante en eerlijke werkwijze, en dus een eerlijke concurrentie. Lees op de hier onder vermelde pagina's hoe we ons doel willen bereiken

Referenties

Onze beoordelingen

Open aanbevelingen over AltijdNet