Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Industriele schoonmaak

Om de levensduur en kwaliteit van uw machines, installaties en werkplekken te vergroten is het belangrijk deze schoon te houden. Ook valt het schoonmaken van een industriele omgeving onder de categorie ''preventief onderhoud''. Alvorens er iets mis is aan uw machine of installatie vergroot u de levensduur en kwaliteit van de machines. Wanneer deze periodiek worden gereiging kunt u het snel opmerken wanneer er mankementen ontstaan.

Gemakkelijk toe te voegen aan het periodiek schoonmaakschema.

Prettig en veilig

Ook is het voor uw medewerkers prettig wanneer de werkomgeving schoon is. Op die manier kunnen zij snel weer aan het werk. Zo kunt u denken aan het vetvrij maken van de machines, maar ook het verwijderen van bijvoorbeeld staalkrullen. Wannneer de machine en werkplek weer schoon is kan uw persooneel op een fijne manier de dag starten.

Schoonmaken in een industriele omgeving kan risico vol zijn. Het is dan ook belangrijk om het schoonmaken in een dergelijke omgeving door goed opgeleide mensen uit te laten voeren.

Gecertificeerd personeel

Bij voorkeur maakt u gebruik van personeel dat thuis is in het schoomaken van productiebedrijven. Ook is het belangrijk dat er word gekozen voor de juiste middelen en materialen.

Kritische succesfactoren

  • Creert vooral een fijnere maar ook een veilige werkplek.
  • Draagt bij aan effectief productie, kwaliteit en duurzaamheid.
  • Vind plaats buiten productie uren, weekenden of avond uren.
  • Uw personeel kan s'ochtends weer snel aan de slag.

Maatschappelijk ondernemen

Om bij te kunnen dragen aan de MVO gedachte bieden wij uitvoerend personeel met een VCA certificering. Dit is belangrijk om de veiligheid van ons uitvoerend personeel, maar ook uw machines te kunnen waarborgen. Daarnaast houdt dit in dat er een bewuste keuze gemaakt kan worden voor de juiste middelen en materialen. Uiteraard proberen wij, wanneer mogelijk, te kiezen voor middelen en materialen die zo min mogelijk belasting voor het milieu opleveren.

mvo

Open aanbevelingen over AltijdNet