Hulp nodig?

+31 40 231 97 23 Open: Ma t/m Vr 9:00 - 17:30; Za 8:00 - 12:00

Glas bewassing

Iedereen vind het fijn om schone ramen te hebben, zowel in een woning als in een bedrijfspand. Niet alleen kan het zorgen voor een betere lichtinval, het ziet er ook frisser en netter uit. Maar, de meeste mensen gaan zelf liever niet de ladder op. Heel begrijpelijk ook, vooral op de tweede verdieping of op een dakkapel kan dit een lastig klusje zijn. Bovendien is het vaak een tijdrovende taak, tijd die u liever aan andere dingen besteed. Een van de grootste ergernissen is ook dat er altijd nog een streep ergens zichtbaar is.

Intresse?

Innovatie

Ook in dit vakgebied staat de tijd niet stil en kunnen de ramen op verschillende manieren gereinigd worden. De meest traditionele manier is simpelweg met een emmertje, een trekker en een spons. Deze methode blijft effectief. Maar, tegenwoordig kunt u er ook voor kiezen om de ramen te wassen via de Osmose Telewash Techninek. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van puur osmose water. In dit water zit geen kalk en mineralen meer waardoor de ramen steeds streeploos opdrogen. Ook komt hier geen emmer, spons of trekker meer aan te pas.

Door telescopische glasbewassing is dit verleden tijd! Door een uitschuifbare steel, met een wasborstel aan het einde, word het osmose water omhoog gepompt. Door de eigenschappen van het water is een trekker of zeem niet nodig, het water droogt streeploos op.Millieu vriendelijk

Een voordeel van het ramen wassen met osmose water via het telescopisch systeem is bijvoorbeeld de belasting van het milieu. Dit doordat er geen gebruik wordt gemaakt van veelal chemische reinigingsmiddelen. Ook is het veiliger voor de glazenwasser. Een ladder is immers vaak niet meer nodig.Ook kan de glazenwasser makkelijker bij moeilijk bereikbare plekjes, zoals bijvoorbeeld een overkapping.

ladder, glas, ramen wassen, mkb bedrijf, helmond, AltijdNet

Kritische succesfactoren

  • Kozijnen en houtwerk worden altijd mee gewassen.
  • Eenmalige service of voor ons handig en voordelig jaar plan.
  • Inzetbaar op lichtstraten, overkappingen en dakkapellen.
  • Reikt tot lastige plekken waar liever niet op de ladder geklomen wordt.

Maatschappelijk ondernemen

Het werken op (grote) hoogtes kan zorgen voor gevaarlijke omstandigheden. Wanneer deze werkzaamheden worden uitgevoerd is het belangrijk om te werken met vakkundige mensen. Dit om de veiligheid te waarborgen. Een ongeluk kan worden voorkomen door de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Al ons uitvoerend personeel is VCA gecertificeerd. Doordat wij bij voorkeur werken met osmose water, zorgen wij voor zo min mogelijk belasting voor ons milieu.

Open aanbevelingen over AltijdNet